14  يناير  2014

توقيع مذكرة تفاهم بين جامعة جنوب الوادى وجامعة كوينزلاند-هايتى

تم توقيع مذكرة تفاهم بين جامعة جنوب الوادى وجامعة كوينزلاند-هايتى ـ فى مجالات البحوث والتعليم وبرامج التدريب وتشمل إقامة تعاون مباشر فى مجالات التدريس مثل: الطب ، التمريض، الطب البيطرى ، الزراعة ، السياحة والفنادق ، العلوم والهندسة ، الأثار ، التجارة ، التربية الرياضية ، البحث العلمى والتطوير ، البرامج والمشروعات .
يكون التعاون على شكل تبادل أعضاء هيئة تدريس والطلاب وكذلك التعاون فى إعداد وتنفيذ الأنشطة التالية:
-  ورش العمل وبرامج التدريب.
-  المشروعات البحثية المشتركة.
-  البرامج الدراسية المشتركة.

A memorandum of understanding was signed between south valley university (SVU) and Queensland University (UQ)- Haiti- in research, education and training programs including a direct cooperation in the study fields as medicine, nursing, veterinary medicine, agriculture, tourism and hotels, science and engineering, archaeology, commerce, physical education, research and development, projects and programs

The cooperation will take the form of exchange of staff and students as well as in the preparation and implementation of the following activities:
-  Joint workshops and training programs.
-  Joint research and development projects.
-  Joint education programs
.