زيارة وفد Fulbright الجامعة يوم الاربعاء الموافق 26/3/2008

تسنقبل جامعة جنوب الوادى وفد هيئة Fulbright يوم الاربعاء الموافق 26/3/2008 حيث تقوم الجامعة بعقد ندوات تعريفية للتعريف بالمنح التى تقدمها هيئة Fulbright للباحثين المصريين للسفر الى الولايات المتحدة الامريكية .
الندوات التعريفية مفتوحة لكل من
- السادة أعضاء هيئة التدريس .
- طلاب الماجستير والدكتوراة .
للتسجيل اضغط هنا .
لمعرفة المزيد http://www.fulbright-egypt.org/

للإستعلام :
د / محمد عمران محمد خليفة المشرف على مركز المعلومات.
رقم ت : 5211276 داخلى : 1601 .

The Fulbright Commission planning to hold two information Session in South Valley University.

- Information on the scholar program:

Scholar program: provides opportunities for Egypt post-doctoral faculty members, professionals, and independent scholars to conduct research and/or lecturing at at American institutions. Grant duration ranges from three to nine months.

- Information session on student and international Fulbright science and technology ph.D programs:

* Student program :provides opportunities for university graduates. master's and doctoral degree candidates, and young professionals and artists to study and conduct research in the United state.

* international Fulbright science and technology Ph.D program: Provides opportunities for bachelor's and master students for doctoral studies U.S. institutions in the fields of science. technology and engineering.